Alternative

И Премногу Добро - Влатко Илиевски* - Со Други Зборови (CD, Album)

8 thoughts on “ И Премногу Добро - Влатко Илиевски* - Со Други Зборови (CD, Album) ”

  1. Всяко зло за добро. Да е учено — добро, да е умно — по-добро. Добра дума железни врата отваря. Добрият кон сам си изкарва зобта. Дето се старо не почита, там за добро недей пита.
  2. Помина повеќе од една недела откако Влатко Илиевски стана ѕвезда која сјае од небото и за голема жал ги напушти семејството, саканите, пријателите, роднините, колегите, обожавателите а тагата по него и неверувањето.
  3. Точно една недела, пред веста која ја потресе цела Македонија, пејачот Влатко Илиевски зборуваше за последен пат пред камерата на 1ТВ.
  4. Следващата седмица, живот и здраве, ще се появи четвъртият тираж на книгата „Роялът на ангела. Аз пожелах да говоря с вас“. „Небесата виждат всичко. Те се отблагодаряват за всяко добро, което вие.
  5. Револтирани и во шок пресудата ја дочекаа мајката и сопругата на убиениот Илиевски. Судот пресудата ја донел врз основа на доказите и исказите на сведоците.
  6. Откако со нашата коњица ги совладаме вицекралевите на Дариј, ние ја освоивме Јонија, Еолија, Фригија и Лидија, и со опсада го заземавме Милет. Сите други нации доброволно ни се предадоа.
  7. Од година до лани, водител и заштитен знак на фестивалот беше миленикот на децата, актерот и пејач Влатко Илиевски, кој почина на шести јули во Скопје.
  8. Вашиот профил на социјалните мрежи и на апликациите за запознавање (Тиндер, Badoo) треба да бидат впечатливи и да привлекуваат внимание. Истражувачите на овие апликации ја разгледале базата на податоцице, при што ги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *